Pannacotta med Cultura Dofilus hallon
Serverar:
4-6 portioner
Lite nyttigare varianter.
Ingredienser
2 dl Cultura Dofilus hallon
2 gelantinblad
1 vaniljstång
2 ½ dl Arla Köket matlagningsgrädde
2 msk råsocker
1 krm salt
1 päron, t ex anjou
2 bitar syltad ingefära
250 g hallon, frysta eller färska
Garnering
Färska hallon
Citronmeliss
Instruktioner
Låt gelantinbladet ligga i kallt vatten 5 minuter.
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.
Koka upp grädde, vaniljfrön, socker och salt. Ställ kastrullen åt sidan. Lyft upp gelantinet och rör ner i grädden så att det smälter.
Låt svalna något. Rör ner yoghurten. Riv päron och ingefära grovt och blanda med hallonen. Fördela frukten i botten på portionsformar eller glas.
Häll i gräddblandningen och låt stå i kyl minst 3 timmar.
Garnera med färska hallon och citronmeliss.
Liknande recept
Pannacotta med lakrits och hallon.
30 min
4
Hallon festmuffins
5
1
Pannacotta med limemarinerade bär
4.9
4
18
Cheesecake garnerad med hallon och blåbär
4.5
8-10
7
Blåbärsmuffins - muffins med blåbär, hallon eller andra bär
4.1
35 min
14
Polenta kaka med hallon
5
8-10
Spikes hallon och blåbär paj
4.5
1 h
6
2
Mayas Hallon Suprice
5
20 min
5-7
Falsk Pannacotta
4.3
5 min
5
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!