Pannacotta med kanel, lagerblad och kardemumma

Serverar: 8 portioner

Tid: 40 minuter

En julig pannacotta.

Ingredienser

  • 6 dl grädde
  • 3 dl mjölk
  • 2 dl socker
  • 1 kanelstång
  • 8 lagerblad
  • 2 tsk kardemumma
  • 5 gelatinblad, blötlagda
  • 4 msk pistagemandlar
  • Instruktioner

    1. Mät upp grädde, mjölk, socker, kanel, lagerblad och kardemumma i en kastrull. Koka upp, ta kastrullen från värmen och låt stå ca 30 minuter.
    2. Smält ner gelatinbladen i kastrullen. Sila och häll smeten i små formar och ställ i kylen. Låt stelna 3-4 timmar.
    3. Hacka pistagemandlarna och strö dem över pannacottan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben