Pannacotta med kanel, lagerblad och kardemumma
Serverar:
8 portioner
Tid:
40 minuter
En julig pannacotta.
Ingredienser
6 dl grädde
3 dl mjölk
2 dl socker
1 kanelstång
8 lagerblad
2 tsk kardemumma
5 gelatinblad, blötlagda
4 msk pistagemandlar
Instruktioner
Mät upp grädde, mjölk, socker, kanel, lagerblad och kardemumma i en kastrull. Koka upp, ta kastrullen från värmen och låt stå ca 30 minuter.
Smält ner gelatinbladen i kastrullen. Sila och häll smeten i små formar och ställ i kylen. Låt stelna 3-4 timmar.
Hacka pistagemandlarna och strö dem över pannacottan.
Liknande recept
Morotskaka i långpanna med kanel och kardemumma
4.7
12
Supergoda bullar Kanel/vanilj/madelmassa och kardemumma
2 h 30 min
40
Kanel & kardemumma kaka
40 min
10
Mjölkchokladtryffel med kanel och kardemumma
20-25
Cheesecake med smak av kanel
50 min
6
Pannacotta med limemarinerade bär
4.9
4
18
Kardemumma bulle
1
Amerikanska kanel & chokladmuffins
4.7
8-10
15
Falsk Pannacotta
4.3
5 min
5
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!