Pannbiff à la Kimona
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Supergoda pannbiffar!
Ingredienser
1 kg blandfärs
2 vitlöksklyftor
½t gul lök
2 ägg
1 krm ingefära
1 krm koriander
1 tsk soya
1 dl riven mozarellaost
Ströbröd
Instruktioner
Blanda färsen med ägg, kryddor, soya och ost. Finhacka vitlöken och den gula löken och lägg i. Rör om till en smet.
Forma till biffar och vänd dem i ströbröd så att de är helt täckta. Stek i smör.
Serveras med potatis eller ris.
Liknande recept
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Pannbiff med oliver
4
Ris à la Malta
4.6
4
4
Rostbiff à la wok
15 min
4
Minivårrullar á la Lena
Blinier á la Lena
4
4
Hummersoppa á la Lena
4
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Fläskfilégryta à la Ulrika
4.9
35 min
4
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!