Pannkaksrullar med lax

Serverar: 10 portioner

Skär upp i bitar och ställ på fat. Passar på buffèbordet

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • 3 ägg
  • ½ tsk salt
  • 100 g tinad spenat
  • Smör till stekning
  • Fyllning
  • 200 g färskost
  • 250 g färskrökt lax
  • 1 dl dill
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop mjöl och hälften av mjölken till en slät smet. Vispa i resten av mjölken, ägg, salt och urkramad spenat.
    2. Stek pannkakor i smör och lägg i en hög med bakplåtspapper mellan.
    3. Bred på färskost på pannkakorna och lägg på lax och hackad dill. Rulla ihop och lägg i frysen i 30 minuter.
    4. Skär upp i bitar och ställ på fat. Garnera med dill.
    5. Lycka till! Smaklig måltid

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben