Paprikabiff

Serverar: 2 portioner

Snabbt och enkelt.

Ingredienser

  • 2 små paprikor i olika färg
  • 1 gul lök
  • 100 g champinjoner
  • ½ röd chilipeppar
  • 1 liten bit färsk ingefära
  • 200 g lövbiff
  • 1–2 msk olja, till stekningen
  • 2 msk ostronsås
  • 2 msk vatten
  • Basilika
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar. Skala och klyfta löken. Dela stora svampar och kärna ur och hacka chilin. Riv ingefäran.
    2. Stek biffarna i olja. Ta upp ur pannan och skär i bitar. Fräs lök och svamp i olja tills de börjar bli klara.
    3. Lägg i paprika, chili och ingefära i pannan, och fräs i några minuter. Häll i ostronsås och vatten och koka upp.
    4. Lägg i biff, basilikablad och smaka av med salt.
    5. Servera med basmatiris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben