Parmesan - crème fraiche

Serverar: 8 portioner

Tid: 10 minuter

Är gott till en rejäl köttbit. Även i en fylld baguette med parma skinka.

Ingredienser

  • 4 dl lätt crème fraiche
  • 3 dl finriven parmesanost
  • ½ finhackad rödlök
  • 1 knippe finhackad gräslök
  • ½ citron, rivet skal och saft
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    Blanda crème fraiche och ost. Blanda ner båda löksorterna, citronsaft och citronskal. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Tilltugg
    Att bjuda på tilltugg före maten eller till drinken känns välkomnan...

    För fredagskvällen
    På fredagkvällar är det underbart att få slappna av med ett gott gl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben