Parmesangratinerad spätta

Serverar: 4 portioner

En enkel och mycket god ugnsrätt.

Ingredienser

  • 600 g spättafilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2½ dl Kelda mild citronsås
  • 1 dl riven parmesanost
  • 2 msk ströbröd
  • 1 tsk dragon
  • ½ dl hackad persilja
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Krydda och vik ihop spättafiléerna. Lägg dem i en smord ugnsäker form. Droppa över vinägern och häll över såsen. Blanda ost, ströbröd, dragon och persilja. Strö det över fisken. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med kokt ris blandat med lättkokta grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Heisjo 14 september 2010

    Jättegott och enkelt vardagsrecept:-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben