Parmesangratinerad tilapiafilé

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Första gången jag åt denna faktiskt goda fisk.

Ingredienser

  • 4 st tilapiafiléer
  • 3 dl grädde
  • 1 dl färsk riven parmesan
  • 3 st tomater
  • 1 tsk senap
  • 1 tsk limeblad
  • 1 fiskbuljong tärning
  • 1 kruka dill
  • Salt
  • Peppar
  • Olja
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Sätt ungen på 225 grader.
    2. Smöra en ungsfast form och lägg i fisken, salta och peppra båda sidor, ringla lite olja över fisken. Häll på grädden utblandad med senap och smula över en fiskbuljongstärning.
    3. Skiva tomaterna och fördela över fisken. Hacka dill och riv osten grovt, strö över fisken med detta tillsamans med limeblad. Baka i ugn i ca 15 minuter och servera med potatis.
    4. Bon appetitt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben