Pasta med ädelost- och baconsås

Serverar: 4 portioner

Mycket god pastasås.

Ingredienser

  • 4 portioner pasta, ex penne
  • 1 bit gräddädelost
  • 2 dl vispgrädde
  • Alt. 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 2 ½ dl creme fraiche
  • 1 pkt bacon
  • 2 vitlöksklyftor eller efter smak
  • Lite salt, tänk på att bacon är salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan.
    2. Häll grädde, creme fraiche, och gräddädelosten i en kastrull på svag värme så att det får smälta ihop.
    3. Klipp ner baconen i en stekpanna och bryn dessa ordentligt så de blir knaperstekta. Låt rinna av på hushållspapper. Häll sedan bacon i såskastrullen.
    4. Pressa vitlöken i och tillsätt salt och svartpeppar efter smak.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben