Pasta med lövbiff och ädelost

Serverar: 4 portioner

Här gäller det att göra stora portioner, för detta har en rykande åtgång. Särskilt bland killarna!

Ingredienser

  • 2 lövbiffar eller utskurna biffar
  • 2 paprikor, gärna olika färger
  • 1 klick Svenskt Smör
  • 2 paket färsk bandspagetti
  • 2 1/2 dl Matlagningsgrädde
  • 100 g ädelost
  • 1 klick Svenskt Smör
  • salt
  • peppar
  • extra ädelost till garnering
  • Instruktioner

    Strimla köttet och tärna paprikan. Stek det i en liten klick smör i stekpanna. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Koka upp grädde och ost, mosa ihop och smaka av med salt och peppar. Häll upp pastan i djupa skålar. Häll på sås, fördela kött och paprika. Toppa med en extra bit ost, samt lite nymald svartpeppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben