Pasta med spenat och valnötter

Serverar: 4 portioner

Pasta är omtyckt i alla de former!

Ingredienser

  • 250 g färska tortellini eller annan fylld pasta
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 rödlök, skivad
  • ½ chili, urkärnad, finhackad
  • 2 msk smör, eller
  • Rapsolja
  • 1 dl valnötter, rostade
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 100 g babyspenat
  • 1 dl parmesan, riven
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar, nymalen
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet och låt rinna av i durkslag. Fräs vitlök, rödlök och chili i smör.
    2. Tillsätt valnötter och vitt vin. Blanda alltsammans i pastan.
    3. Vänd ner spenat och parmesan. Salta och peppra.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    begeanka 8 oktober 2008

    Annorlunda gott!

    Relaterade Artiklar

    En smak av Italien
    Italien - stöveln i södra Europa, fullständigt sprakar av goda smaker...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben