Pastarullar med lammfyllning

Lite annorlunda, men gudomligt gott!

Ingredienser

  • 300 g mager lammfärs
  • 1 dl mjölk
  • ½ dl ströbröd
  • 50 g grovriven parmesanost
  • 1 tsk salt
  • 1 ½ krm svartpeppar
  • 200 g förvälld bladspenat
  • 200 g färska lasagneplattor, 8 st
  • 1 msk olivolja
  • Sky
  • 2 tsk koncentrerad kalvfonf
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk fransk honungssenap
  • 1 stor hackad tomat
  • 1/4 dl riven parmesanost
  • Instruktioner

    1. Blanda samman mjölk och ströbröd i en bunke. Värm ugnen till 175 grader. Arbeta samman färsen med ströbröd, parmesan, salt och peppar. Hacka spenaten grovt. Blanda ned den i färsen. Fördela oljan i en avlång ugnsfast form. Blanda samman skyn utom tomathacket och parmesan.
    2. Pensla pastaplattorna med lite sky. Lägg en tjock sträng färs på varje bit och rulla samman dem. Lägg rullarna med skarven nedåt i formen. Blanda ned tomathacket i resten av skyn och fördela den över rullarna. Täck med bakplåtspapper eller alumuniumfolie.
    3. Grädda i ca 30 minuter. Ta av pappret och strö över osten. Grädda ytterligare ca 10 minuter. Servera med en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben