Pastasallad med marinerad tonfisk

Serverar: 4 portioner

Pastasallad att servera till marinerad tonfisk.

Ingredienser

  • 300 g pennepasta, gärna fullkorn
  • 4 msk olivolja från tonfisken
  • 2 msk pressad citron
  • 1 st rödlök, hackad
  • 250 g coctailtomater
  • 50 g babyspenat
  • Flingsalt
  • Nymald peppar
  • Basilika till garnering
  • Till servering
  • Marinerad tonfisk, se recpet
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt den rinna av och blanda med oljan. Blanda i citronsaft, lök, halverade tomater och spenat. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp salladen på ett sort fat och fördela marinerad tonfisk över. Strö över basilikablad

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben