Pastasås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Eget recept, "man tager vad man haver"

Ingredienser

  • 1 pkt bacon eller 150 gram rökt skinka
  • 1 röd paprika
  • 1 brk svamp eller färska (200 gr)
  • ½ - 1 purjolök
  • 1 pressad vitlök
  • ½ pkt fetaost
  • 2 dl cremé fraiche eller annan uppvärmbar mjölkprodukt
  • Pasta
  • Ev. riven ost
  • Instruktioner

    Hacka paprikan& baconet i mindre bitar,strimlar purjolöken Stek svamp,paprika ,bacon samt purjolök gyllende.Tillsätt cremé fraichen. Låt småputtra 10 minuter på svag värme.Koka under tiden pastan.Avsluta med att blanda ned fetaosten.Strö eventuellt över den rivna osten(valfritt)

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13
    5
    10 min
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Spaghetti med köttfärssås
    Vad äter vi svenskar till vår spaghetti? Köttfärssåsen är i ohotad top...

    Kuckeliku!
    När påsken närmar sig känns det att det är vår i luften. Får vi bjuda...

    Påskmaten
    Så är påsken här igen. Visserligen är den ganska sen i år, men så hinn...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben