Pastasås med kräftstjärtar och skinka

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Serveras med färsk pasta och gärna ett glas gott vin

Ingredienser

  • 1 burk färdigskalade kräftstjärtar ca 150 g
  • 200 g skivad rökt skinka
  • 1/2 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • Cayennepeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl grädde
  • Persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och bryn den lätt i stekpanna på medelvärme.
    2. Skär skinkan i mindre bitar och tillsätt den tillsammans med den pressade vitlöken och cayennepeppar.
    3. Häll i grädde och creme fraiche, rör om och smaka av med salt och peppar. Precis innan servering tillsätts kräftstjärtarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben