Nyttigt och gott! Det blir en fin brytning med yoghurt i såsen!
Ingredienser
4 laxfiléer
1/2 burk krossade tomater
1 gul lök
Margarin
1 msk tomatpuré
2 dl matlagningsyoghurt
1/2 dl gräslök
Vitpeppar
Pasta
Instruktioner
- Koka pastan.
- Hacka löken och fräs i margarin. Tillsätt tomatkrossen och purén. Fräs någon minut. Häll i yoghurten lite i taget och rör samman. Låt koka någon minut.
- Dela laxen i kuber och blanda ner i såsen med gräslöken, smaksätt med vitpeppar.
Koka under lock tills laxen är klar.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Kuckeliku!
När påsken närmar sig känns det att det är vår i luften. Får vi bjuda...
Påskmaten
Så är påsken här igen. Visserligen är den ganska sen i år, men så hinn...