Pastasås med västerbotten, kantareller och biff

Serverar: 2 portioner

En "svensk" pastasås med kantareller och Västerbottenost!

Ingredienser

  • 200-300 g lövbiff - strimla
  • 1 burk kantareller (om du inte hittar färska)
  • 3 dl grädde
  • riven västerbottenost efter smak - en näve brukar jag ta
  • pasta
  • färsk parmesanost att riva över
  • Instruktioner

    Smält smör i en stek panna. När smöret är varmt, fräs kantarellerna. Efter ett par minuter tillsätt lövbiffen. när den fått färg,Häll i grädden. När den kokar, tillsätt västerbottenosten salta och peppra efter smak precis innan servering, smält i lite smör. Servera till pasta och riv över parmasanost

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    anluk 12 november 2012

    Suveränt gott. Fullpoäng.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben