Pastasnäckor med ost- & skinksås

Serverar: 4 portioner

Denna tar jag alltid till när det ska gå snabbt eller otroligt snabbt att laga mat.

Ingredienser

  • 400 g Pastasnäckor
  • 1 dl djupfrysta gröna ärter
  • 1,5 hg rökt skinka
  • 5 dl Kelda ostsås
  • salt, svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan al dente. Strimla skinkan När 1 minut återstår så hälls ärterna i. Häll av vattnet. Blanda ner skinkan och ostsåsen. Smaka av med kryddor. Värm upp maten.
    2. Tips 1: Har jag lite bättre med tid så tar jag valfri grädde och vitlöksost istället för ostsåsen. Tips 2: Istället för skinka kan man ta kassler eller bacon men det går ju inte lika snabbt.

    Liknande recept

    5
    10 min
    15-20
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben