Pastastubbar med parma och pesto

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Ett recept från svenska kocklandslaget som är enkelt och suveränt gott

Ingredienser

  • 1 pkt färska lasagneplattor
  • ½ dl pesto
  • svartpeppar
  • 2 tomater
  • 12 skivor parmaskinka
  • 50 g ruccolasallad
  • 1 st Kelda ostsås
  • 1 st mellangrädde
  • 1 dl ricottaost
  • färsk basilika
  • 1 dl riven ost - gärna parmesan
  • Instruktioner

    Blanda pesto med ricottaost. Lägg ut lasagneplattorna och bred på ett lager ost- och pestoröra. Fördela skinka, ruccola samt basilika och krydda med svartpeppar. Rulla ihop plattorna som en rulltårta. Skär varje rulle i 4-5 lika stora bitar och ställ dem på högkant i en ugnsform. Hacka tomaterna och fördela över. Häll över ostsås, grädde och den rivna osten. Gratinera i ugn i 250 grader ca 15 minuter. Servera med grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben