Paté med krassesås

Serverar: 4 portioner

Färdigköpt laxpaté men hemmagjord sås

Ingredienser

  • 4 skivor laxpaté
  • Sallad
  • 2 kokta ägg
  • Krassesås
  • 2 dl creme fraiche, ev franska örter
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk dijonsenap
  • ½ ask hackad smörgåskrasse
  • 2 msk hackad gräslök
  • 1 msk hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Garnering
  • Krasse
  • Ruccola
  • Instruktioner

    1. Blanda samman såsen och smaka av med kryddor. Låt stå en stund och mogna.
    2. Fördela patéskivorna på portionsfat med sallad. Lägg en ägghalva på varje. Toppa med krassesås och garnera med resterande krasse och ruccola. Servera ev. bröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben