Paté med krassesås
Serverar:
4 portioner
Färdigköpt laxpaté men hemmagjord sås
Ingredienser
4 skivor laxpaté
Sallad
2 kokta ägg
Krassesås
2 dl creme fraiche, ev franska örter
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap
½ ask hackad smörgåskrasse
2 msk hackad gräslök
1 msk hackad dill
Salt
Peppar
Garnering
Krasse
Ruccola
Instruktioner
Blanda samman såsen och smaka av med kryddor. Låt stå en stund och mogna.
Fördela patéskivorna på portionsfat med sallad. Lägg en ägghalva på varje. Toppa med krassesås och garnera med resterande krasse och ruccola. Servera ev. bröd till.
Liknande recept
Kycklingfilé med persiko och krassesås och couscous
4
Fiskpaté
4
1 h
6
Sauternesgelé
20 min
4
Viltleverpaté
Syltgurka
6-10
Potatispaté
5
8
Slånbärsgelé
10 min
3
Vegitarisk morotspaté
1 h
4
Lingongräddfil
3
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!