Pavlova med bärgrädde

Serverar: 8 portioner

Överraska med en härlig bakelse. Marängerna bakar du i förväg.

Ingredienser

  • 2 äggvitor
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 1 krm bakpulver
  • 1/2 krm salt
  • Fyllning
  • 2 dl Arla Köket vispgrädde
  • 1/2 liter färska bär
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.Vispa vitorna till hårt skum. Vispa i socker, bakpulver och salt. Klicka ut smeten i bakformar av papper. Gör en fördjupning i mitten med en sked.
    2. Sätt in marängerna i mitten av ugnen, stäng av den och grädda i minst 4 tim utan att öppna luckan, gärna över natten. Vispa grädden. Mosa hälften av bären och rör ner i grädden.
    3. Vid servering, fyll marängerna med bärgrädden och garnera med resten av bären.

    Liknande recept

    4.6
    2 h
    8-10
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben