Penne med bacon och kanel

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbt, gott, enkelt och väldigt smidigt de dagar fantasin tryter

Ingredienser

  • 4 dl penne pasta
  • 1 paket bacon
  • Ca 2-3 dl crème fraiche
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Kanel
  • Instruktioner

    Koka pastan efter anvisningarna på paketen. Klipp baconen i mindre bitar och stek snabbt på hög värme, krydda lätt med svartpeppar och en liten gnutta kanel. Blanda ihop pastan med crème fraichen, häll en liten gnutta svartpeppar på. Blanda ner den stekta baconen.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    annalds 23 juni 2011

    Tack för maten! Hehe, det var jättegott och enkelt! :)

    Fiona 24 juni 2011

    Lättlagat med nya smakkombinationer är alltid trevligt! Att blanda kanel i baconet tror jag inte så många kommit på att göra :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben