Penne Rigate alla Tiresia

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Penne Rigate med strimlad oxfilé och valnötter.

Ingredienser

  • 400 g Barilla Penne Rigate
  • 400 g oxfilé, strimlad
  • 25 g smör
  • 2 krm salt
  • 1 zucchini
  • 100 g valnötter
  • 3 dl grädde
  • 2 tomater, delade i 2-3 centimeter stora bitar
  • Garnityr
  • 25 g valnötter
  • 70 g parmesan, riven
  • Instruktioner

    1. Dela zucchinin i fyra delar på längden och skär halvcentimeter tjocka bitar.
    2. Bryn smöret, stek oxfilén på hög värme tills den fått fin yta, cirka 2 minuter. Salta och sänk värmen.
    3. Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
    4. Blanda ner zucchini och valnötter i stekpannan. Stek tills zucchinin fått färg. Häll på grädde och låt sjuda i cirka 5 minuter. Lägg i tomaterna i såsen, blanda ihop.
    5. Lägg i pasta i såsen och garnera med parmesan och valnötter. Servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben