Pepparbiff i ugnen.

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En riktigt god rätt som du fixar till snabbt och lätt!

Ingredienser

  • 8 skivor lövbiff ca 500 g
  • 1 liten gul lök
  • 1 brk svamp i skivor (300 g)
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 ½ msk äkta soja
  • 2 msk kalvfond
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 msk grönpeppar el. rosépeppar
  • Klippt persilja
  • Instruktioner

    Strimla köttet. Skala och finhacka löken. Låt svampen rinna av. Lägg kött, lök och svamp i en smord eldfast form. Rör samman grädde med soja, kalvfond, salt och peppar. Häll blandningen över köttet. Stek mitt i ugnen ca 20-25 min i 225 grader. Strö över grönpeppar eller rosépeppar och klippt persilja. Klyftpotatis och sallad smakar gott till.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben