Pepparkakpaj med krusbär

Serverar: 2 portioner

Tid: 35 minuter

Smakerna passade utmärkt ihop, gifte sig verkligen, för att använda ett slitet uttryck.

Ingredienser

  • 3 dl krusbär
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 dl pepparkakmix
  • ½ dl flytande smör/rapsolja
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj, snoppa och dela krusbären i två delar. Lägg dessa i eldfast form och strö över potatismjölet. Strö därefter över pepparkakmixen och ringla till sist över smör/rapsoljan.
    2. Grädda i ca 20 minuter.
    3. Servera med vaniljglass, vaniljsås eller vaniljvisp.

    Liknande recept

    4.5
    50 min
    16
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben