Pepparrot och äpplesill

Serverar: 4 portioner

Tid: 12 timmar 15 minuter

Det här blev väldigt bra, sparar det innan jag blir av med receptet.

Ingredienser

  • 4-5 inlagda sillfiléer, avrunnen och skuen i bitar
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 äpple i små tärningar
  • ½ citron, pressad saft
  • Salt
  • Tabasco, ett par droppar
  • Instruktioner

    Blanda crème fraiche, majonnäs, gräddfil och dijon och rör till en slät sås. Blanda i pepparrot, äpple och citronjuice. Smaka av med salt och tabasco. Blanda ner sillen i såsen. Lägg över i en glassburk och ställ i kylen i cirka 12 timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben