Serverar: 8 portioner
Tid: 20 minuter
Den här såsen har vi ätit till både kött och kyckling. Grillat och stekt. Snabb och god sås. Blir mycket sås så man kan gärna halvera receptet.
Finhacka löken och fräs den och pepparen i en kastrull. Häll i vatten och buljongtärningar. Låt koka några minuter. Häll i creme fraiche och soya. Låt såsen bli varm men ej koka. Man kan även skvätta i lite rödvin för att förhöja smaken. Gott till kyckling och kött.
Väldigt god, enkel och snabb pepparsås. Vi hade i lite hela rosépepparkorn oxå, mycket för färgens skull. Halv sats räckte bra till oss, och vinet var pricken över i.
Den här såsen blev direkt en favorit! Jättegod, en klar 5:a! Vi gjorde en halv sats och det räckte gott till oss tre. Vi hade den till din potatisrulle och grillad oxilé.
enkel och supergod, har blivit en klar favorit här hemma ;)