Pepprig laxfilé med keso och örtris

Serverar: 1 portioner

332 kcal Mängd: Kolhydrat 25 g | Protein 27 g | Fett 13 g | Fiber 1,9 g Energiprocent: Kolhydrat 30 E% | Protein 33 E% | Fett 36 E% | Fiber 1 E%

Ingredienser

  • 100 g laxfilé
  • 25 g pasta
  • 30 g citron
  • 70 g isbergsallad
  • 30 g tomat
  • 50 g minikeso
  • 1 msk färsk dill hackad
  • 1 tsk färsk persilja hackad
  • Instruktioner

    Koka riset enligt paketet och blanda i örterna när riset nästan är klart. Baka av laxen i ugnen på 160 grader i ca 12-15 min med lite peppar samt pressad citron på. Garnera med lite sallad, tomat samt en citronklyfta och keso.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben