Gör så här:
Vispa smör och socker i 5 minuter i en bunke. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning.
Blanda i vattnet och mjölet och knåda ihop degen utan att överarbeta den. Du kan också blanda alla ingredienser i matberedare. Låt degen vila i plastfolie cirka 1 timme i kylen.
Sätt ugnen på 175 grader.
Kavla ut degen och klä botten och kanter på en rund form (cirka 20 cm i diameter).
Grädda pajbottnen i 20–25 minuter på mittersta falsen i ugnen.
Rör under tiden samman ost och socker till fyllningen i en bunke. Tillsätt äggen, ett i taget, och blanda väl till en jämn smet.
Tvätta citronen noga och riv ner det gula på skalet i bunken.Häll ostsmeten i den gräddade pajformen.
Skiva tunna klyftor av persikorna och lägg dem i ett solfjädersmönster ovanpå ostsmeten.
Ställ in formen i ugnen igen och grädda pajen i 20–25 minuter.
Med 1 tsk kanel i degen så blir den ännu godare.