Serverar: 2 portioner
Tid: 3 timmar
Per Mobergs recept på baguetter. Väldigt enkla att göra.
1. Lös upp jästen. Tillsätt mjöl, salt och det ljumma vattnet i en bunke. Arbeta runt i en degblandare tills degen har satt sig. 2. Låt jäsa i 2 timmar. Dela upp degen i lika delar, likt baguetter (knåda inte). 3. Låt jäsa i yttligare 10 -15 minuter. Grädda på stark ungsvärme 250C i 5 minuter. Sänk sedan till 150C i ca 15-20 min.
På bilden ser det ut som om bahuetterna är fyllda med något gott, vad är det? Hur gör man?
de e ingen fyllning
eeehhh om de inte e fyllda me nått så ser de rätt konstigt ut det är ju typ brunt o konstigt i dom..
6 dl vatten och 1,3 dl vetemjöl?
det ser ut som fyllning i dom??
det ser ut som köttfärs och morot fylling :S.
6 dl vatten och 1,3 dl mjöl? Det blir ingen deg av det! Vad är det för fyllning?
Jag antar att det skall stå 1,3 Liter mjöl och att bilden är tagen på något annat ..Tipset är att inte lägga upp bilder om det inte är direkt kopplat till receptet..
det ser ut som om det kommer från det här receptet.. http://www.koket.se/per_morberg/smaratter_och_tillbehor/mjol/persans_baguetter/ 13 dl vetemjöl står det i det receptet.. hoppar över den här