Persika och mascarpone dessert

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 1 burk persikor hackade i tärningar
  • 1 burk mascarpone ca 250 g
  • 2,5 dl grädde
  • 1 påse mandelspån (100g)
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop mascarpone och grädden fluffigt. Lågg åt sidan.
    2. Dela persika-tärningarna jämnt i 4 högar (en hög till varje glas). Ta några persika-tärningar och lägg de i glaset, ha på en stor matsked mascarpone (persika-bitarna ska täckas) och strö över lite mandelspån.
    3. Gör detta 2 gånger till (glaset kommer då vara någorlunda fullt), Klart. Gör samma sak med de 3 resterande glasen. Ställ in i kylen en stund innan servering.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben