Persikor med mozzarella och serranoskinka

Annorlunda. Går att byta serranoskinka mot parmaskinka

Ingredienser

  • 4-5 persikor
  • 5 mozzarellaostar, helst buffelmozzarella
  • 10-15 skivor serranoskinka
  • 2 askar jungfrusallad à 100 g
  • Dressing
  • ½ dl balsamvinäger
  • 1½ dl god olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar, nymalen
  • Garnering
  • Basilika blad, gärna röd
  • Instruktioner

    1. Kärna ur persikorna och skär dem i klyftor. Riv mozzarellan i bitar med fingrarna. Fördela persikoklyftorna, mozzarellan, skinkskivorna och salladen på ett stort vackert fat.
    2. Vispa ihop dressingen och häll över salladen.
    3. Garnera med basilikan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben