Persiljepotatis

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Enkelt billigt o gott =)

Ingredienser

  • 8 potatisar
  • 3 msk olja
  • 1 hackad lök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 dl klippt persilja
  • ca 5 dl hönsbuljong
  • Instruktioner

    Skala potatisen och skär den i skivor. Värm oljan i en gryta. Fräs lök, vitlök och persilja på medelvärme i ca 5 minuter. Lägg potatisen i grytan och fräs alltsammans i ca 5 minuter, rör om då och då. Häll på buljong så att potatisen täcks, och låt det koka upp. Sänk värmen och lägg på ett lock. Låt småkoka i ca 20 minuter. Servera potatisen varm med tex kött, korv, kassler eller pannbiff.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben