Persisk Kidneybönsallad

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

Matig och fräsch sallad som med fördel kan ersätta vanliga potatissallader.

Ingredienser

  • 1 burk kidneybönor
  • 3 potatisar
  • 3 ägg
  • 1/2 kg vitkål
  • 1 saltgurka (hel t.ex Kinda-gurka)
  • 3 dl matlagningsyoghurt
  • 2 msk pressad lime
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka potatisen och kyl ner. Koka äggen och kyl ner. Tärna sedan ägg och potatis i små tärningar. Strimla vitkålen och tärna saltgurkan.
    2. Blanda lime, yoghurt, salt och peppar i en skål. Tillsätt övriga ingredienser och blanda väl. Låt stå någon timme innan servering (idealiskt om den får stå och dra till sig under natten).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben