Pesto chicken wrap

Serverar: 4 portioner

Rullar som är andas lite ”crossover”, Italien möter Mexico. Perfekta rullar att servera på pick nick, att ta med på utflykt eller snurra ihop då tiden tryter.

Ingredienser

  • 380 g mjuka tortilla
  • 400 g kycklingfilé, strimlad
  • 1 msk olivolja eller annat matfett
  • 40 g färdig tacokryddmix
  • 1 dl vatten
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 1 gul lök, strimlad
  • 250 g cocktailtomater
  • 2 dl cous cous, kokt
  • 1 kruka ruccolasallad eller annan sallad
  • Pestodressing
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 msk färdig pesto
  • Instruktioner

    1. Fräs kycklingen i matfettet. Häll över kryddmixen och vattnet. Tillsätt paprika, lök och låt puttra ca 4 minuter.
    2. Lägg i cocktailtomaterna i slutet av tillagningen. Värm tortillorna i mikron.
    3. Fördela cous cous, kyckling och ruccola på tortillan. Ringla över pestodressingen, rulla ihop och ät.
    4. TIPS! Gott att strö över pinjenötter.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben