Petras fiskgratäng

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 45 minuter

Snabbt och gott

Ingredienser

  • 500-800g tunna filéer av vit fisk
  • 2 tsk Knorrs fiskkrydda
  • 1 gul lök
  • 3 morötter
  • 3 dl creme fraiche
  • 2 dl matgrädde
  • 1/2 dl tomatpure
  • 1/2 dl sweet chili sås
  • 1 nypa salt
  • riven ost
  • Instruktioner

    Tina fiskfileerna, gärna i svalt vatten, å lägg dem i en rektangulär ugnsform och krydda med fiskkryddan. Hacka löken och skär breda stavar av morötterna och lägg dem på fisken. Blanda resten i en bunke till en sås och häll över allt i formen. Strö lite riven ost över. Ställ in i ugnens mitt i 30 min i 200 grader. Servera med kokt potatis och eller wokgrönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben