Piccata

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Jättegott ostpanerat kött. Servera med ratatouille samt klyftpotatis eller ris.

Ingredienser

  • Ca 100-150 g färskt fläskkött / person (filé, skinka, bog)
  • 1 uppvispat ägg
  • 3 dl riven lagrad ost, gärna parmesanost
  • 4 msk ströbröd
  • 1 tsk salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. (Kan behövas mer panering beroende på köttmängd)
    2. Skär köttet i ca 1 cm tjocka skivor. Blanda osten med ströbröd, salt och peppar Doppa först köttet i ägg, vänd dem i ostpaneringen. Låt dem ligga några minuter så att paneringen stelnar. Stek skivorna 3-4 min på varje sida på ganska svag värme, så paneringen inte bränns. Servera med klyftpotatis / kokt ris, ratatouille och sallad

    Liknande recept

    30 min
    6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben