Pikant Schnitzel

Serverar: 1 portioner

Tid: 20 minuter

Annorlunda lätt och gott

Ingredienser

  • 1 eller 2 skivor (tunna) av kalvinnanlår (eller fläskfilé som man bultar ut )per peson
  • Lika många skivor rökt skinka
  • ½ hårdkokt ägg till varje skiva
  • smör att steka i
  • Grädde
  • Instruktioner

    1. Platta ut kalvskivorna och lägg på en skiva rökt skinka, samt ett halvt hårdkokt ägg. Rulla ihop skivorna och bind om dem eller fäst med tandpetare. Stek sedan i smör (sakta) i ca 10 min. Slå på lite grädde och låt det "puttra" en stund under lock. Servera med ris och en sallad.
    2. Som efterätt passar en fruktsallad smaksatt med någon likör.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben