Pilgrimsmusslor med mynta
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Kan rekommendera denna!
Ingredienser
12 pilgrimsmusslor
½ tsk havssalt
2 msk olivolja, extra virgin
1 msk balsamvinäger
2 färska myntablad, finhackade
1 nypa(or) vitpeppar, krossad
Instruktioner
Värm ugnen till 220 grader. Låt musslorna ligga kvar i skalet. Lägg dem i ett ugnssäkert fat, strö över salt, häll på hälften av olivoljan.
Ugnsbaka musslorna i 4 min., inte längre. Skvätt över vinäger och resten av oljan. Garnera med mynta och peppar och servera genast.
Liknande recept
Pilgrimsmusslor i vitvinsås
2.7
1
Thaigryta med kyckling, ananas och mynta
5
4
Thaigryta med kyckling, ananas och mynta
4
Pilgrimsmusslor på sparrisbädd
4.7
4
2
Pilgrimsmusslor med tomatfräs
20 min
4
Pilgrimsmusslor Asian Style
2.7
4
Fetaost och vattenmelonsallad med mynta och oliver
5
15 min
4
3
Pilgrimsmusslor och blomkålspuré
35 min
4
Pilgrimsmusslor med saffransås
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!