Pingles Rabarbertårta

Serverar: 8 portioner

Tid: 20 minuter

Mycket god!

Ingredienser

  • Deg
  • 150 g margarin
  • 1 msk strösocker
  • 3½ dl vetemjöl
  • 1 äggula
  • Innehåll
  • ½ kg rabarber
  • 2 dl socker
  • Topping
  • 2 ägg
  • 1½ dl socker
  • 1 hg skållad mald mandel
  • Instruktioner

    Smörj en form (bröa ej) och klä formen med degen. Grädda i 225 grader ca 8 min. Smält ½ kg rabarber och 2 dl socker och häll i det gräddade skalet. Vispa 2 ägg med 1½ dl socker och blanda i mandeln. Täck rabarbern med smeten och grädda i 175 grader tills den blir gyllenbrun.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben