Pita med Pulled Oumph, picklad rödlök och srirachamajonnäs

Serverar: 4 portioner

Bästa gröna snabbmaten!

Ingredienser

  • 2 strimlade rödlökar
  • 1 dl ättikssprit, 12%
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • 3-4 svartpepparkorn
  • 1 påse fryst Pulled Oumph, 280 g
  • 1 dl vatten
  • 2 dl majonnäs
  • 1-2 tsk srirachasås
  • 4 pitabröd
  • Strimlad isbergssallad
  • Instruktioner

    1. Lägg de strimlade rödlökarna i en skål. Koka upp ättikssprit, socker och vatten med svartpepparkorn. Häll den varma algen över löken. Låt svalna.
    2. Stek Pulled Oumphen enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt 1 dl vatten mot slutet så det blir lite såsigt.
    3. Rör ihop majonnäs och srirachasås. Värm pitabröden.
    4. Fyll dem med Oumph, isbergssallad, srirachamajonnäs och picklad rödlök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben