Pita med Pulled Oumph, picklad rödlök och srirachamajonnäs
Serverar:
4 portioner
Bästa gröna snabbmaten!
Ingredienser
2 strimlade rödlökar
1 dl ättikssprit, 12%
2 dl socker
3 dl vatten
3-4 svartpepparkorn
1 påse fryst Pulled Oumph, 280 g
1 dl vatten
2 dl majonnäs
1-2 tsk srirachasås
4 pitabröd
Strimlad isbergssallad
Instruktioner
Lägg de strimlade rödlökarna i en skål. Koka upp ättikssprit, socker och vatten med svartpepparkorn. Häll den varma algen över löken. Låt svalna.
Stek Pulled Oumphen enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt 1 dl vatten mot slutet så det blir lite såsigt.
Rör ihop majonnäs och srirachasås. Värm pitabröden.
Fyll dem med Oumph, isbergssallad, srirachamajonnäs och picklad rödlök.
Liknande recept
Picklad rödlök
1
Falafel med hummus, yoghurtdressing och picklad rödlök
45 min
5
1
Bönsallad med ruccola och rödlök
2
15 min
4-6
1
Rödlöks marmelad
1
Ädelostbakad rödlök
4
Rödlök i foliepaket
4.5
10
2
Fyllt grekiskt bröd (Gýros pita)
4.9
4-5
12
Ansjovissallad med rödlök
1 h
4
Snabbinlagd rödlök
5
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!