Pizzabotten enligt LCHF

Receptet kommer från www.lchfrecept.com

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 150 g riven ost
  • 1 litet blomkålshuvud, 500 g ätlig del
  • 2 msk kruskakli
  • 0,5 tsk salt
  • 1 msk timjan
  • Instruktioner

    1. Dela blomkålen i små bitar och ångkoka i ett par minuter. Det räcker med ett par minuter, krispigheten ska finnas kvar så det inte blir mos av alltihop.
    2. Blanda alla ingredienser i en bunke och mixa ihop med en mixerstav.
    3. Lägg ut ett bakplåtspapper på en plåt och bred ut smeten.
    4. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i ca 15 min.
    5. Lägg sedan på ditt favorit pizzapålägg och grädda i några minuter i övre delen av ugnen.
    6. Botten går utmärkt att frysa.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben