Pösiga spagettimunkar

Jag har alltid en förmåga att koka för mycket spagetti, så det blir alltid munkar dan efter. Det är enkelt att göra och gott.

Ingredienser

  • 1 l kokt spagetti
  • 250 g kesella
  • 4 ägggulor
  • 3 äggvitor
  • 2 msk socker
  • 1 citron
  • 3 msk russin
  • 1-2 msk honung
  • 4-5 msk vetemjöl
  • Socker
  • Kanel
  • Instruktioner

    1. Skär spagettin i mindre bitar.
    2. Blanda kesellan med ägggulorna, honung, russin och rivet skal av citonen. Vispa ner vetemjölet och lägg i spagetti.
    3. Visppa äggvitorna till fast skum, vispa i sockret. Blanda i spagettimassan.
    4. Stek små plättar, srö över socker och kanel.
    5. Severa med äppelmos

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    6-8
    13

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben