Portabello med ost

Serverar: 2 portioner

En kalorisnål rätt som du snabbt slänger ihop. 339 kalorier per portion

Ingredienser

  • 4 mellanstora portabellosvampar
  • 4 skivor rökt skinka
  • 100 g riven mozzarellaost
  • Färska basilikablad
  • 1 msk olivolja
  • Servera med
  • Grön sallad
  • 1 gul paprika
  • 8 gula cocktailtomater
  • 2 msk rostade pinjenötter
  • Instruktioner

    1. Ta bort foten på svampen, lägg svamparna med insidan uppåt och skinkskivorna ovanpå. Strö riven ost över och toppa med basilikablad. Lägg ihop svamphattarna och tryck till ordentligt så det håller tätt.
    2. Hetta upp oljan i en stekpanna och steksvamparna. Tryck till svamparna med en stekspade så att de håller ihop. Vänd efter 1 minut, stek tills svamparna mjuknat och osten smält.
    3. Servera med grönsallad, strimlad gul paprika, delade gula cocktailtomater och rostade pinjenötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben