Potatis och fisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Ett bra recept om man inte har tid att stå vid spisen eller om man måste ägna sin uppmärksamhet åt barnen.

Ingredienser

  • 10 - 12 potatisar
  • 400 - 500g frusen trosk eller hokifileer
  • salt
  • 2 tsk pressad citron
  • 1 - 2 tsk citronpeppar
  • 2 kryddmått vitpeppar
  • Instruktioner

    1. skala potatisen och lägg i en stor kastrull Lägg fisken på en stor bit aluminiumfolie. krydda fisken med citronen, pepparn och saltet. Veckla ihop folien till ett knyte med öppningen öppåt. Placera folieknytet i potatiskastrullen och koka med potatisen de sista ca 10 minuterna.
    2. Koktiden på fisken kan variera lite beroende på om den är tinad eller frusen.
    3. Servera med en god sås och gröna ärtor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Potatis och pastalektion!
    Pasta är en mager och bra produkt. Pasta är förvisso gjord på vetem...

    Vinnare i slogantävlingen!
    Vilka skribenter vi har bland våra medlemmar! Slogans har bokstavli...

    Att gå ner i vikt
    Det är inte enkelt att gå ner i vikt. Men tänk på att det säkert t...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben