Potatisflarn med kaviarröra

Serverar: 12 portioner

gott att mumsa på till drinken

Ingredienser

  • 1 rulle kavlad smördeg 350 g
  • 2 dl creme fraiche franska örter
  • 300 g kokt kall potatis
  • 3 hårdkokta ägg
  • 3 dl gräddfil
  • 1 brk slottskaviar 35 g
  • 2 msk hackad gräslök
  • peppar
  • stjälkkapris
  • dill
  • Instruktioner

    Rulla ut smördegen och lägg den på bakplåtspapper på en plåt vik upp en kant runt om fördela creme fraichen i ett tunt lager ovanpå skala och skiva potatisen tunt och lägg den som takplattor ovanpå grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen 15-20 min låt svalna och skär i ca 12 bitar. Hacka äggen blanda med kaviar,gräddfil,och gräslök krydda med peppar lägg en klick på varje munsbit garnera med kapris och dill

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben