Potatissallad

Serverar: 5 portioner

Mycket god

Ingredienser

  • 2 kg potatis
  • 4½ dl vispgrädde
  • ½ burk (av den stora sorten) majonnäs
  • 2 msk vinäger
  • ½ msk hackad lök per kg potatis
  • 1 ägg per person
  • 1 paket dill ( frusen)
  • Svartpeppar
  • Vitpeppar
  • Salt
  • 1 stor purjolök
  • Instruktioner

    Koka potatisen 15-20 minuter, låt de kallna och skär sen i tärningar. Koka äggen och hacka dem, hacka purjolöken. Vispa grädden till såskonsistens, blanda i majonnäs, vinäger, potatis, äggen, dillen, purjolöken och salta och peppra till bra smak- Blir bäst om man gör den dagen innan så att den får stå och dra lite.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Färskpotatisen är här!
    De första färskpotatisarna är verkligen värda sin vikt i guld. Kokt...

    Potatis - möjligheternas rotfrukt
    Potatis har fått oförtjänt dåligt rykte de senaste åren. Hederlig pota...

    Enkel sommarmat
    Under sommaren kommer vi att skriva om enkel sommarmat på olika sätt....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben