Potatissallad till lax

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 1 timme

Jättegod! Maken älskar den... Vi äter den även till kött.

Ingredienser

  • 600 g potatis (kokt)
  • 3 dl gräddfil
  • 0,5 dl majonnäs (lätt)
  • 1 knipe dill finhackad
  • 50 g rom sik,stenbit el. ljörom
  • 1 röd lök
  • Instruktioner

    Skiva el. hacka potatisen.Finhacka rödlöken. Blanda gräddfil,majonäs,dill,rödlök o rom och smaka av med salt o peppar. Slå över potatisen.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Kajenn 5 juni 2009

    Den här var verkligen MUMSIG till laxen! Vi som nyss tömde salladsskålen ger den absolut tummen upp! Självklart kommer den att visa sig på vårt matbord fler gånger. Allra längst väntar vi till midsommarbordet. Tack för receptet!

    Heisjo 8 april 2010

    Jätteenkel och god, kommer stå på bordet flera gånger under sommaren:-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben