Potatissoppa med kokosmjölk och limeblad

Serverar: 4 portioner

Mycket god.

Ingredienser

  • 2 palsternackor (175 g)
  • 3-4 potatisar (400 g)
  • 5 dl vatten
  • 3 hönsbuljongtärningar
  • 1 burk kokosmjölk (400 ml)
  • 6-7 limeblad
  • 2 tsk sambal oelek
  • 8 skivor bröd
  • Instruktioner

    1. Skala och strimla pasternackor och potatis. Koka upp vatten, hönbuljongtärningar, kokosmjölk, limeblad och sambal oelek.
    2. Låt koka ihop ca 5 min. Lägg ner palsternackor och potatis och koka rotfrukterna mjuka ca 5 min. Servera med bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben