Pressgurka

Mycket god och dessutom snabb att göra. Passar till alla kötträtter särskilt gott till stekt kyckling, kalkon, fläskstek m.m. Gör gärna dubbel sats, för det går åt... Mycket gott att ha på leverpastejmackan också..

Ingredienser

  • 1 stor slanggurka, tunt skivade
  • 2 msk Perstorps ättikssyra
  • 4 msk strösocker
  • 1 msk hackad persilja
  • Instruktioner

    Skiva slanggurkan i mycket tunna skivor, gärna i en matberedare. Lägg skivorna i en glasskål. Ös på ättikan, sockret och persiljan. Rör om väl. Låt det stå och dra i minst ett dygn och rör om under tiden i gurkan så ättikslagen kommer åt alla skivorna..

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben